OSHU

Upscaled Japanese Cuisine

OSHU

Upscaled Japanese Cuisine

Oshu

Upscaled Japanese Cuisine

Unique blend of Japanese – Peruvian cuisine

Embark on a gastronomic journey, enjoying Nikkei cuisine and sushi on Thessaloniki’s enchanting seafront. Situated by the glistening sea, Oshu restaurant guarantees a memorable culinary experience that harmonizes tradition, innovation, and opulence.

What sets Oshu restaurant apart is our unwavering dedication of creating a series of gourmet dishes that enhance the taste experience of our beloved guests. The unique pairing of Japanese and Peruvian flavors, along with the precision required in sushi preparation, ensures that every visit is an exploration of exceptional flavors and textures.

Μοναδικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας

Ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι, απολαμβάνοντας Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης. Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

Αυτό που ξεχωρίζει το εστιατόριο Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Μοναδικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας

Ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι, απολαμβάνοντας Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης. Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

Αυτό που ξεχωρίζει το εστιατόριο Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Λίγα λόγια για την έμπειρη ομάδα μας

Οι executive chefs μας έχουν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της γεύσης για μερικά από τα πιο διακεκριμενα εστιατόρια του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι: το Nobu St. Moritz, το Nammos, το Costa Navarino και το Nobu Mykonos.

Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ από το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι έχουμε ενωθεί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τους γευστικούς σας κάλυκες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η γευστική σας εμπειρία στο Oshu θα ξεπεράσει όλα προηγούμενα εστιατορικά σας βιώματα.

A brief introduction to our experienced team

Our executive chefs have more than 15 years of experience in crafting menus for some of the world’s most renowned restaurants, such as Nobu St. Moritz, Nammos, Costa Navarino, and Nobu Mykonos.

The experienced sous-chefs of Oshu unite gastronomic culture, having worked alongside Michelin-starred chefs in Belgium and the United Kingdom, who imparted their knowledge to them, during their time working in the most demanding environments. As we have come together as a team and are ready to stimulate your taste palate, you can be sure that your culinary experience at Oshu will surpass all your previous dining experiences.

At Oshu, the sea encounters elegance, and tradition meets innovation. Experience an unparalleled gastronomic journey, where every dish is a work of art and every moment is a celebration.

Στο Oshu η θάλασσα συναντά την κομψότητα και η παράδοση συναντά την καινοτομία. Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο, όπου κάθε πιάτο είναι έργο τέχνης και κάθε στιγμή είναι γιορτή.

Ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού

Το Oshu Restaurant είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού που παρουσιάζει μια σειρά από απολαυστικά πιάτα. Στο επίκεντρο των πιάτων μας βρίσκονται γαστρονομικά αριστουργήματα όπως το Black Cod, το Yellowtail Jalapeno, το Rock Shrimp, Japanese Wagyu Kobe Sushi και Japanese Hamachi Sushi. Αυτά τα πιάτα, το καθένα απόδειξη της δέσμευσής μας στην τελειότητα, θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσουν να λαχταράτε για περισσότερα.

Αυτό που ξεχωρίζει τα εστιατόρια Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Αποκλειστικές παροχές με έμφαση στην ποιότητα

Μεταξύ των πολλών παροχών μας είναι το πολυπόθητο “Omakase Bar”, ένα αποκλειστικό ιδιωτικό δωμάτιο που συνήθως κρατείται εβδομάδες νωρίτερα στα υπόλοιπα εστιατόρια. Στο εσωτερικό, μια μικρή ανοιχτή κουζίνα είναι όπου οι εξειδικευμένοι σεφ μας φτιάχνουν καθημερινά μενού γευσιγνωσίας βασισμένα στα καλύτερα εποχιακά προϊόντα, προσφέροντας την απόλυτη γκουρμέ εμπειρία.

Παραμένοντας πιστοί στο DNA μας, το Oshu Restaurant είναι αφιερωμένο στην παροχή μιας αποκλειστικής εμπειρίας, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το τοπικό πνεύμα. Η δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο είναι ακλόνητη. Τα φρέσκα μεσογειακά θαλασσινά, το εισαγόμενο βόειο κρέας Kobe από την Ιαπωνία, τα βιολογικά λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες μικρούς αγρότες και τα φρέσκα αυγά της φάρμας αποτελούν περαιτέρω παράδειγμα της αφοσίωσής μας στην ποιότητα. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα υλικά αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με ο,τιδήποτε παραβαίνει αυτήν την αρχή. Στο εστιατόριο Oshu, επιμένουμε στα ολόφρεσκα προϊόντα και όχι στα κατεψυγμένα.

Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ από το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι έχουμε ενωθεί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τους γευστικούς σας κάλυκες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η γευστική σας εμπειρία στο Oshu θα ξεπεράσει όλα προηγούμενα εστιατορικά σας βιώματα.

A carefully crafted menu

Oshu Restaurant is ready to redefine the gastronomic landscape of Thessaloniki, offering a meticulously curated menu showcasing a variety of delectable dishes. At the heart of our dishes are culinary masterpieces such as Black Cod, Yellowtail Jalapeno, Rock Shrimp, Japanese Wagyu Kobe Sushi, and Japanese Hamachi Sushi. These dishes, each one a testament to our commitment to excellence, will tantalize your taste buds and leave you craving for more.

What sets Oshu restaurant apart is our unwavering dedication of creating a series of gourmet dishes that enhance the taste experience of our beloved guests. The unique pairing of Japanese and Peruvian flavors, along with the precision required in sushi preparation, ensures that every visit is an exploration of exceptional flavors and textures.

Exclusive offerings with an emphasis on quality

Among our many amenities, the coveted “Omakase Bar” is an exclusive private area that is usually reserved weeks in advance compared to other restaurants. Inside, a small open kitchen, where our experienced chefs prepare daily tasting menus, with the best seasonal ingredients, offering the ultimate gourmet experience.

By remaining true to our DNA, the Oshu Restaurant is dedicated to provide an exclusive experience while embracing the local spirit. Our commitment to using the best materials from all over the world is unwavering. The fresh Mediterranean seafood, the imported Kobe beef from Japan, the organic vegetables sourced from Greek small-scale farmers, and the farm-fresh eggs are further examples of our commitment to quality. We believe the best ingredients deliver the best results and we refuse to compromise on anything that violates this principle. At Oshu Restaurant we insist on fresh products and not frozen ones.

Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε
το διάσημο αστέρι Michelin μέχρι το τέλος
του 2024, μια απόδειξη της δέσμευσής μας για γαστρονομική τελειότητα.

Our ambition is to earn the renowned Michelin star by the end of 2024, a testament to our commitment to gastronomic excellence.

Do you want to taste the OSHU experience?
Book your table now

Θες να γευτείς
την εμπειρία OSHU?
Κάνε την κράτησή σου τώρα