OSHU

Upscaled Japanese Cuisine

OSHU

Upscaled Japanese Cuisine

Oshu

Upscaled Japanese Cuisine

Μοναδικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας

Ξεκινήστε ενα γαστρονομικό ταξίδι, απολαμβάνοντας Nikkei κουζίνα και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης. Τοποθετημένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

Αυτό που ξεχωρίζει το εστιατόριο Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, και η λεπτομέρεια που απαιτείται στην παρασκευή του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Μοναδικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας

Ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι, απολαμβάνοντας Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης. Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

Αυτό που ξεχωρίζει το εστιατόριο Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Μοναδικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας

Ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι, απολαμβάνοντας Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης. Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

Αυτό που ξεχωρίζει το εστιατόριο Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Λίγα λόγια για την έμπειρη ομάδα μας

Οι executive chefs μας έχουν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της γεύσης για μερικά από τα πιο διακεκριμενα εστιατόρια του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι: το Nobu St. Moritz, το Nammos, το Costa Navarino και το Nobu Mykonos.

Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ από το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι έχουμε ενωθεί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τους γευστικούς σας κάλυκες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η γευστική σας εμπειρία στο Oshu θα ξεπεράσει όλα προηγούμενα εστιατορικά σας βιώματα.

Λίγα λόγια για την έμπειρη ομάδα μας

Οι executive chefs μας έχουν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία του μενού για μερικά από τα πιο διακεκριμενα εστιατόρια του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι: το Nobu St. Moritz, το Nammos, το Costa Navarino και το Nobu Mykonos.

Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ στο Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι έχουμε ενωθεί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τους γευστικούς σας κάλυκες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η γευστική σας εμπειρία στο Oshu θα ξεπεράσει όλα προηγούμενα εστιατορικά σας βιώματα.

Στο Oshu η θάλασσα συναντά την κομψότητα και η παράδοση συναντά την καινοτομία. Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο, όπου κάθε πιάτο είναι έργο τέχνης και κάθε στιγμή είναι γιορτή.

Στο Oshu η θάλασσα συναντά την κομψότητα και η παράδοση συναντά την καινοτομία. Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο, όπου κάθε πιάτο είναι έργο τέχνης και κάθε στιγμή είναι γιορτή.

Ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού

Το Oshu Restaurant είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού που παρουσιάζει μια σειρά από απολαυστικά πιάτα. Στο επίκεντρο των πιάτων μας βρίσκονται γαστρονομικά αριστουργήματα όπως το Black Cod, το Yellowtail Jalapeno, το Rock Shrimp, Japanese Wagyu Kobe Sushi και Japanese Hamachi Sushi. Αυτά τα πιάτα, το καθένα απόδειξη της δέσμευσής μας στην τελειότητα, θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσουν να λαχταράτε για περισσότερα.

Αυτό που ξεχωρίζει τα εστιατόρια Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Αποκλειστικές παροχές με έμφαση στην ποιότητα

Μεταξύ των πολλών παροχών μας είναι το πολυπόθητο “Omakase Bar”, ένα αποκλειστικό ιδιωτικό δωμάτιο που συνήθως κρατείται εβδομάδες νωρίτερα στα υπόλοιπα εστιατόρια. Στο εσωτερικό, μια μικρή ανοιχτή κουζίνα είναι όπου οι εξειδικευμένοι σεφ μας φτιάχνουν καθημερινά μενού γευσιγνωσίας βασισμένα στα καλύτερα εποχιακά προϊόντα, προσφέροντας την απόλυτη γκουρμέ εμπειρία.

Παραμένοντας πιστοί στο DNA μας, το Oshu Restaurant είναι αφιερωμένο στην παροχή μιας αποκλειστικής εμπειρίας, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το τοπικό πνεύμα. Η δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο είναι ακλόνητη. Τα φρέσκα μεσογειακά θαλασσινά, το εισαγόμενο βόειο κρέας Kobe από την Ιαπωνία, τα βιολογικά λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες μικρούς αγρότες και τα φρέσκα αυγά της φάρμας αποτελούν περαιτέρω παράδειγμα της αφοσίωσής μας στην ποιότητα. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα υλικά αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με ο,τιδήποτε παραβαίνει αυτήν την αρχή. Στο εστιατόριο Oshu, επιμένουμε στα ολόφρεσκα προϊόντα και όχι στα κατεψυγμένα.

Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ από το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι έχουμε ενωθεί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να πυροδοτήσουμε τους γευστικούς σας κάλυκες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η γευστική σας εμπειρία στο Oshu θα ξεπεράσει όλα προηγούμενα εστιατορικά σας βιώματα.

Ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού

Το Oshu Restaurant είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού που παρουσιάζει μια σειρά από απολαυστικά πιάτα. Στο επίκεντρο των πιάτων μας βρίσκονται γαστρονομικά αριστουργήματα όπως το Black Cod, το Yellowtail Jalapeno, το Rock Shrimp, Japanese Wagyu Kobe Sushi και Japanese Hamachi Sushi. Αυτά τα πιάτα, το καθένα απόδειξη της δέσμευσής μας στην τελειότητα, θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσουν να λαχταράτε για περισσότερα.

Αυτό που ξεχωρίζει τα εστιατόρια Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών μας. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Αποκλειστικές παροχές με έμφαση στην ποιότητα

Μεταξύ των πολλών παροχών μας είναι το πολυπόθητο “Omakase Bar”, ένα αποκλειστικό ιδιωτικό δωμάτιο που συνήθως κρατείται εβδομάδες νωρίτερα στα υπόλοιπα εστιατόρια. Στο εσωτερικό, μια μικρή ανοιχτή κουζίνα είναι όπου οι εξειδικευμένοι σεφ μας φτιάχνουν καθημερινά μενού γευσιγνωσίας βασισμένα στα καλύτερα εποχιακά προϊόντα, προσφέροντας την απόλυτη γκουρμέ εμπειρία.

Παραμένοντας πιστοί στο DNA μας, το Oshu Restaurant είναι αφιερωμένο στην παροχή μιας αποκλειστικής εμπειρίας, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το τοπικό πνεύμα. Η δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο είναι ακλόνητη. Τα φρέσκα μεσογειακά θαλασσινά, το εισαγόμενο βόειο κρέας Kobe από την Ιαπωνία, τα βιολογικά λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες μικρούς αγρότες και τα φρέσκα αυγά της φάρμας αποτελούν περαιτέρω παράδειγμα της αφοσίωσής μας στην ποιότητα. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα υλικά αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με ο,τιδήποτε παραβαίνει αυτήν την αρχή. Στο εστιατόριο Oshu, επιμένουμε στα ολόφρεσκα προϊόντα και όχι στα κατεψυγμένα.

Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε
το διάσημο αστέρι Michelin μέχρι το τέλος
του 2024, μια απόδειξη της δέσμευσής μας για γαστρονομική τελειότητα.

Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε
το διάσημο αστέρι Michelin μέχρι το τέλος
του 2024, μια απόδειξη της δέσμευσής μας για γαστρονομική τελειότητα.

Θες να γευτείς την εμπειρία OSHU?
Κάνε την κράτησή σου τώρα

Θες να γευτείς
την εμπειρία OSHU?
Κάνε την κράτησή σου τώρα